Om TRUST

 

TRUST er en IT management konsulentvirksomhed med meget erfarne konsulenter indenfor alle moderne IT management discipliner, herunder program- og projektledelse, projektstyring, forretningsudvikling og ledelsesrådgivning.

Vi er alle ligeværdige partnere og har som minimum 15-20 års erfaring som konsulenter eller ledere. Vores kunder kender os som leverancesikre problemknusere.

Vores kunder forventer det bedste, og vi prioriterer højt at udvikle viden og kompetencer. Vi brænder for dét, vi laver – og vi brænder for at lære nyt og bruge de nyeste og bedste teknologier og værktøjer.

Vi er uafhængige af teknologier og leverandører, og meget fleksible i vores opgaveløsning.

Alle TRUST-partnere kan arbejde selvstændigt, og vores forretningsmodel er ikke baseret på at levere en pakke med en partner, seniorkonsulenter og juniorkonsulenter. Kræver opgaven flere ressourcer, stiller vi gerne med yderligere erfarne Trust konsulenter eller konsulenter fra vores netværk.

Vi har erfaring med mange projektmodeller. Dels de certificerede og dels de kundeudviklede, og vi har vores egne gennemprøvede modeller, der med fordel kan anvendes på specialistområder, hvis ikke kunden ønsker projektet drevet efter deres egen model.

Har du behov for det, har vi indgået en række væsentlige rammeaftaler i både det offentlige og med private virksomheder.

Vi bruger meget gerne det store netværk vi har, når der er behov for det. Dette dels i forhold til at sikre specialistviden og dels til at sikre de fornødne ressourcer. Vi går efter den bedste til opgaven og vi har mange etablerede samarbejdsaftaler med andre konsulenter og konsulenthuse.

Vi hjælper hinanden i TRUST og vi kender hinanden godt, både fagligt og personligt. Det er en del af TRUST’s DNA.

Du kan se nogle af vores kunder her.

TRUST konsulenterne: