Jesper Bech Petersen Kim Grandal Ole Smith-Hansen Michael Johannessen Erling Scharling Peter Sonne Jakob Grubjerg Claus S. Jørgensen Kristoffer Galskjøt Jens Stenport Nørgaard Per Kyed Laursen Anders Troels Munk Anders Ballisager Kim Vasant Nielsen Jørn W. Rasmussen Image Map

Om TRUST

 

TRUST er en IT management konsulentvirksomhed med meget erfarne konsulenter indenfor alle moderne IT management discipliner, program- og projektstyring, forretningsudvikling og ledelsesrådgivning.

Vi er alle ligeværdige partnere og har som minimum 15-20 års erfaring som konsulenter eller ledere. Vores kunder kender os leverancesikre problemknusere. Vi mestrer det komplekse. Derfor bliver vi hurtigt en trusted samarbejdspartner, som arbejder tæt sammen med kundens organisation. Gamle kunder kommer tit tilbage.

Vores kunder forventer det bedste, og vi prioriterer højt at udvikle viden og kompetencer. Vi brænder for dét, vi laver – og vi brænder for at lære nyt og bruge de nyeste af de nye teknologier og værktøjer.

Vi er uafhængige af bestemte teknologier eller leverandører, fleksible og minimalistisk sindede i vores opgaveløsning.

Vores priser er konkurrencedygtige, da vi har meget små interne omkostninger og ingen ledere, der ikke bruger deres tid som konsulenter. Vi bruger næsten kun midler til udvikling af forretningen og kompetencer. Derfor er vi et konsulenthus med kompetencer som de store men med små priser i forhold til de førende konsulenthuse.

Vi skal ikke sælge en pakke med en partner, et par konsulenter og flere juniorkonsulenter. Kræver opgaven flere ressourcer, stiller vi gerne med yderligere erfarne Trust konsulenter eller konsulenter fra vores netværk.

Vi har erfaring med mange projektmodeller. Dels de certificerede og dels de kundeudviklede, og vi har vores egne gennemprøvede modeller, der med fordel kan anvendes på vores specialistområder, hvis ikke kunden ønsker projektet drevet efter deres egen model.

Har du behov for det, har vi indgået en række væsentlige rammeaftaler i både offentlige og med private virksomheder.

Vi bruger meget gerne det store netværk vi har, når der er behov for det. Dels i forhold til at sikre tidssvarende specialist viden og dels til at sikre de fornødne ressourcer. Vi går efter den bedste til opgaven og vi har etableret mange samarbejder med konsulenter og konsulenthuse.

Vi hjælper hinanden i TRUST og vi kender hinanden godt, både fagligt og personligt. Det er en del af TRUST’s DNA. Vi hjælper også gerne andre, hvor flere partnere personligt er involveret i udvikling af virksomheder udenfor TRUST regi. Det er der også plads til i TRUST!

Du kan se nogle af vores kunder her.

TRUST konsulenterne: